Novi 220V 1CH Radio Bežični Daljinski Prekidač Prijemnik& Odašiljač Ucenje Kod Svjetlo Lampu VODIO NA SA Izlaz Prilagođen
  • Newbie

Novi 220V 1CH Radio Bežični Daljinski Prekidač Prijemnik& Odašiljač Ucenje Kod Svjetlo Lampu VODIO NA SA Izlaz Prilagođen

KM 28.00
KM 31.64

Pristupačnost
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Prijavu : Naših proizvoda je korišćena u daljinski prekidač, daljinski od pumpe na i van, daljinski mašinu na i van, daljinski motor pozitivno i negativno, daljinski šupljinu, daljinski DOVEO, daljinski audio, daljinski električni vrata, daljinski vrata garaže, daljinski koji se uvlace vrata, daljinski zavese, alarm domaćin, alarm,daljinski motor,daljinski električna kola,daljinski MP3,daljinski svjetla, daljinski automobila, sigurnost i drugu državnu i industrijske podršku daljinski područja, ima prednosti jednostavno odgovara, siguran i pouzdan za izmjeni pomoćnih proizvoda. AC220 V Mini Radio Daljinski Prekidac 4 Receiver + 1 Transmitter
Radi Napon : AC220 V
Pakujem spiska :
4x Prijemnik
1x Odašiljač (Baterija ne uključuju)
Specifikacija :
1.Odašiljač
Dugmad : 1 Dugmad
Radi Napon : DC12 V
Frekvenciji : 315/433 MHz
Daljinski Udaljenost : 20-200m Kodiranje : Popravio kod od vojnik ili PT2622 šifra
2.Prijemnik
Kanala : 1 CH
Dešifrirati : Učenje kod (trčati/Ne Zatvoren .inter-zaključaj/Zatvoren )
Izlaz Trenutni : 10
Prijemnik Osjetljivost : -105d Bm
Radi temperatura : -40'C - +80'C
Velicina : 35*32*22mm
Radi/izlazne način :
Trčanje/Non-Zgrabila : Pritisni dugme Radi /NA. Opusti prst na isto dugme je Prestati/S. Jedan kanal prekidač treba dugmad daljinski.
Samo-zaključaj/Samo-Zgrabila : Pritisni dugme za jedan put radi/NA. Pritisneš isto dugme opet je prestati/S. Jedan kanal prekidač treba dugmad daljinski.
Učenje Način : Ulazna moć za Slušalicu .Pritisni Učenje Dugme, dok je Vodio indikator. Onda štampu odašiljač, je Dovelo indikator flash brzo, to znaci uspješno. Čistina Kod : Drži štampu u Učenju Dugme na slušalicu, dok je VODIO indikator i flash brzo, to znači da je kod su očišćeni uspješno. Molim vas primetiti da :
Ovdje je the4*1 CH i 1*1buttons daljinski. Možeš da izabereš da je sve rade kako to možeš da biraš, da imaš bolje izabrao Trčanje ili samo-bravu, tako da ćeš svu dugmad je bila nekada .
Molim te reci nam što izlaz država želiš posle stavljanja red, ili ćemo brod da te kao uobičajeno "Kratki (trčati)". To može da se promeni za Zavarivanje Mjesto za Vojnik.

:
220V 315MHZ, 220V 433MHZ
Tip Stavke:
Prekidače
:
SKU6774
:
MITI
Daljinski Udaljenost:
20-200m
Karakteristike:
220V mini Daljinski prekidač
Garancija:
1
sertifikat:
CCC
Prekidač Tipa:
Daljinski