Leadshine Digitalni Čovjek Motor Vozač DM442 na osnovu DSP dizajn stati nema17 da nema 23 motor CNC čovjek sustav
  • Newbie

Leadshine Digitalni Čovjek Motor Vozač DM442 na osnovu DSP dizajn stati nema17 da nema 23 motor CNC čovjek sustav

KM 59.25

Pristupačnost
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Leadshine čovjek motor vozač DM442
Karakteristike Anti-Rezonanca, predviđa optimalne moment i nulls osrednji nestabilnost Motor samo-test i parametar auto-namještaljka tehnologija, nudi optimalnu odgovora sa različitim motors Multi-Stao dozvoljava nizak rezoluciju korak ulaz da proizvede više microstep izlaz za glatko sistem nastup Microstep rezolucije programiran, od pun-korak da 102,400 korake/svećenik Zalihe napona na +40 VDC Izlaz trenutni programiran, sa 0,5 da 4.2 Puls ulaz frekvenciju da 200 KHz TTL kompatibilni i opticki izolovani Automatski ulaz prazne-trenutna smanjenje(Smanjenje stope mogu biti softver konfigurisan) Podršku IZVUĆI/DIREKTORIJ i CW/CCW nacina Preko napona, preko-trenutna, faza-greška zaštite
Paket uključuje :
1 x DM442 Čovjek vozim
Uvod :
U DM442 je ve} u raznovrsnost u potpunosti digitalni stao voziti na osnovu DSP sa naprednim kontrolu algoritam. U DM442 je sljedeca generacija digitalni stao motor kontrole. To dovodi jedinstvena nivo sistem uglađenošću, pružajući optimalnu moment i nulls osrednji nestabilnost. Motor samo-test i parametar auto-namještaljka tehnologija nudi optimalnu odgovora sa različitim motors i lako upotrebu. Pogonski motors može da trči sa mnogo manje buke, smanji grijanje, bolje pokrete od većine vozi na tržištu. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM442 idealna za prijavu da je potrebno nisko uglađenošću.
U odnosu na DM432 C, DM442 mogu izlaz više struje. Šta više, zbog svoje više predstava DSP, vozio motors možeš postići mnogo veća brzina (iznad 3000 RPM) od DM432 C, nudi servo-kao predstave.
Aplikacije.
Pogodan za širok spektar stao motors, od NEMA okvir veličine 17 da 34. To može biti upotrebljeno u različitih vrsta mašine, kao laser žicu, laser oznake, visoko preciznost X-Y stolove, nazvavši mašine, i tako dalje. Njen jedinstvene karakteristike napraviti DM442 idealna za prijavu da je potrebno i nisko uglađenošću i srednja brzina predstave.
Eliminacija Vrućine
- Vozi je pouzdan radi temperatura bi trebao biti
- To je preporučio da koristiti automatsko prazne-trenutna mode, naime trenutni automatski smanji na 60% kada motor prestane, tako da smanji voziti grijanje i motor grijanje;
- To je preporučio montirati voziti vertikalno da maksimalno veliki hladnjak područje. Koristi primoran hlađenje način da kul sistem ako je potrebno.
Napajanje Izbor
U DM442 mogu meč srednja i mala veličine stao motors (iz NEMA okvir veličine 14 da 34) napravio Leadshine ili motorne proizvodi širom svijeta. Da postigne dobru vožnju predstave, važno je da izabere zalihe napon i izlazna trenutni kako treba. Generalno govoreci, zalihe napon određuje brzoj izvedbi motora, dok izlaz trenutni određuje izlaz moment za vozio motor (posebno u nižu brzinu). Više zaliha napon će omogućiti više motor brzinu da se postići, u cijena više buke i grijanje. Ako prijedlog brzinu zahtjev je nizak, to je bolje je koristiti niže zalihe napona na smanjenje buku, grijanje i poboljšati pouzdanost.
Uređeno ili Neregulisanih Napajanje
Oboje regulisana i neobične moći zalihe mogu biti korištene za opskrbu voziti. Međutim, neobične moći zalihe preferira zbog njihove sposobnosti da izdrži sadašnji val. Ako regulisana moć zalihe (kao što većina prebacivanje zalihe.) zaista koristio, važno je imati veliki trenutni izlaz rejting da izbjegnu problemi kao i sadašnji spona, na primjer koristeći 4 A materijala za 3 A motor-vozi operaciju. S druge strane, ako neregulisanih zalihe je koristio, može koristiti napajanje na niže trenutni rejting od toga motornih (obično 50%-70% za motorna trenutni). Razlog je taj disk privlači trenutni iz napajanje kondenzator za neuređena ponude samo tokom NA trajanje PWM ciklus, ali ne tokom SA trajanje. Stoga, prosječna trenutni povući iz napajanje je znatno manje od motor struja. Na primjer, dva 3 A motors može biti dobro obezbedio po jedan napajanje iz 4 A rejting.
Spremaju Se Dimenzije

Motor Tip:
Čovjek Motor
:
DM442
Napon:
24V
Napajanje:
DC