110v ac solarne inverter 300w dc ulaz 22-60v da ac čista sine talas izlaz 110v 220v 230v
  • Newbie

110v ac solarne inverter 300w dc ulaz 22-60v da ac čista sine talas izlaz 110v 220v 230v

KM 154.00
KM 174.90

Pristupačnost
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


TE Serije Mrežu Kravatu Moć Inverter
Korisničko Uputstvo za Model TEG - 300 M-WV
'SGPV' (Mali Mrežu Kravatu Fotonaponski Sistem) Je samo uključi i igrati mali mrežu kravatu fotonaponski sistem cvrsta mali mrežu kravatu fotonaponski sustav
UVOD
Mali tip solarne mrežu kravatu moć inverter mogu dobiti solarna energija iz solarne ploče, i može povezati da mrežu kroz svoje ethernet kabl sa nema dodatnu opremu. Instalaciju je vrlo zgodno i pouzdan.
Zovemo sistem kombinacijom sa malim solarne mrežu kravatu moć inverter i solarne ploče kao 'SGPV'. Sistem uključuje solarne ploče i mali tip mrežu kravatu moć inverter. Solarne ploče može biti mononukleozu silicijum, poligon silicijum, ne-crystal film ili bilo koji drugi materijal koji može da transformiše solarne energije da električne energije. Moć mrežu kravatu inverter trebalo bi da odgovara moć solarne ploče povezani. Pa moć SGPV je definiran svojim solarne ploče, to može biti standardizacije prema pravoj koristi.
Inverter mogu biti povezani na bilo koji izlaz je u kući, kada je ova linija vodi konvencionalna električni mreže. Mali mrežu kravatu prati zvuk, frekvenciju i fazu kući mrežu, onda proizvesti čista sine val koji frekvenciju i faza su isti kao na mrežu, i obim mi je malo više nego mrežu je, onda kažu da sadašnji kontroliše PWM, da kontroliše proizvodnju moć da mrežu. Mali mrežu kravatu inverter samo stavlja moć kada kući mreže je.
Kada sunce sija, u PV ploča će proizvodi DC napona, i mreža kravatu inverter će promijeniti DC napon da AC napon i stavlja struju u kući mrežu. Kada ukupno moć električne aparat to koriste u kući je veće od izlazna snaga inverters, ova moć od inverters će potrošiti u kuću, ovo će usporiti moć metar, inače, razliku od izlazne snage inverter između ukupno koristi moć aparat će izaći iz kuće na iz mreže.
PREDNOST
Postoje mnoge prednosti SGPV porediti sa tradicionalnim mrežu kravatu sistem.
1.Jeftino, i lako instalaciju - SGPV može napraviti puno koristiti svih vrsta zgrade' površinu to lice za sunce u gradu kao i brzo i lako instalaciju solarne modula i mreže kravatu inverter. To je veoma nisko troškovima održavanja.
2.Besplatno kombinaciju - SGPV može biti korišćeno kao odvojene mrežu kravatu sistem i može biti nameštaljka kao veliki solarne niz sa mnogi od njih. Količina SGPV u mrežu je samo prema svojoj želji. Ako planiraš da instalirati mrežu-kravatu PV sistem, u opće način, solarni mrežu i inverter treba da bude pažljivo odgovara da se osigura da inverter je napon i moć granice nije premašila. Kada hoćeš da se poveća više solarne ploče, a ako ukupno moć solarne ploče prelazi na dodjeli mrežu inverter, neophodno je da se povećati cijenu mrežu inverter.
3.Kombinacija SGPV ne interakciju - tradicionalna solarne mrežu kravatu sistem, oni nude jedinice kreću u srednjoj izlazna snaga i ove jedinice su se bavi dizajnom kompatibilnog pa možete imati više jedinica posluju u paralelne za velike solarna mreža. Iako, tradicionalna mrežu inverter je MPPT karakteristika (Maksimalno Power Point Praćenje), ali maksimalne snage poenta je po čitav niz u smislu solarne ploče mrežu, ako nastup komad solarne ploče u sistemu, iz nekog razloga, kao lišće, ptica izmeta, prašina, sjena, itd., nipodaštava, izvedbu čitav sunčev sistem napajanja će smanjiti.
SGPV nema takvu prednost. Ako nastup komad solarne ploče u sistemu nipodaštava, to samo posljedice ovaj komad sebe, neće utjecati na druge SGPV u sistemu.
4.Poboljšanje efikasnosti čitav sunčev sistem napajanja – U tradicionalnim mrežu kravatu sistem, solarne ploče su povezani u seriji, tako da MPPT od inverter je prema ukupno ploče u seriji, ne u svaki ploča, ali postoji razlika između svaki vijeće, pa ne baš svaki vijeće radi na maksimalnoj moć, ovo će smanjiti ukupno moć od ovih ploča u seriji.
Ali SGPV nema takvu prednost. Jer svaki inverter od SGPV je MPPT funkcije, tako da svaki vijeće radi na maksimalnoj moć, ovo će povećanje efikasnosti cijeli sistem.
5.Nizak potrošnja energije – Većina dijelove u malom mrežu-kravatu inverter su digitalni ICs i nizak moć ZLOCINIMA, tako da potrošnja energije je nisko, iako količinu mrežu kravatu inverters je povećan, ali ovo neće povećati potrošnja energije za cijeli sistem.
INSTALACIJU
Pojedinca sistem SGPV je prikazana u slika 1. Instaliranje solarne ploče od SGPV u odgovarajuću lokaciju da sunce možemo ozračiti na to, imajući u kablovima iz solarne ploče da DC ulaz terminala male mrežu kravatu inverter od SGPV, uvlačeći utikač od inverter u socket kućne mreže. Nakon ovoga, kad ti sunce sija, u SGPV će pretvoriti solarne energije u kući mrežu.
SGPV može biti cvrsta, i sve SGPVs su nezavisni jedni druge. Ukupno moć pretvaranje da mrežu je ukupno moć od svih SGPVs. Instalaciju jedno SGPV je isto. Povezuje veliku količinu SGPV na mrežu, ovo će graditi visoku struju-kravatu sustav
Operacija Procedura
1, Povezati Solarne Ploče DC zalihe kablovi da DC ulaz terminal od inverter, biti siguran da polaritet je u pravu. Preporučio DC ethernet kabl veličine za maksimalno izlaz je 8 AWG ili kablovi da mogu

Težine:
2kg
:
30*20*12cm
:
TEG-300W-WV
:
dc da ac
Izlazne Snage:
300W
Ulaz Napon:
dc 22-60v