BMT Originalni 20pcs/mnogo Baterija za iPhone SE 5SE vrhunskog Kvaliteta Kobalt Mobilni TI CPU 0 ciklus 1642mAh je 3,7 V zamjenu
  • Newbie

BMT Originalni 20pcs/mnogo Baterija za iPhone SE 5SE vrhunskog Kvaliteta Kobalt Mobilni TI CPU 0 ciklus 1642mAh je 3,7

KM 182.70

Pristupačnost
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


5 Razloga Zašto Treba Da Kupuju Nase Proizvode :
- Sve Proizvod Podijeliti 1 Godinu Garancija
- 100% Testiranih Prije Centrala
- Mi smo fabrika proizvođač
- Profesionalni u Baterija terenu za 4 godine
- 365 Dana Vratiti & Slobodna Isporuka u Oba smera
Kakav predmet izgleda?
Ti si kupovala vrhunskog Kvaliteta Baterija za SEBI, 100% Kobalt ćelija, i TI CPU PCM sa 2 Godine Garanciju.
ABC znanje moraš da znaš o mobilni baterija :
U osnovi, mobilni baterija je u kombinaciji od tri dijela :
1. Ćeliju (baterija jezgro)
2. zaštiti odbor(PCM)
3. Fleks kablovsku.
Dobar nastup baterija ovisi kako na mobilni i u odbor za zaštitu. Mobilnog kao i jezgro je to mjeri m Ah. Više m Ah znači da je viša sila ima. Zaštiti odbor je isto kao voda slavinu. To kontrolu elektricnu struju i napona. Ali u slučaju PCM odboru nedostaje mjera E , to ne može kontrolirati elektricnu struju kako treba to je zašto su neke mušterije žaliti curi energija tako brzo. U ovom slučaju mušterija mora da nauči kako da se razlikuje baterija je PCB odbor je kvalitet, inače možda si mislila da se sve baterija je isto. U svakom slučaju, ćelije i PCM je važno za oboje dobar nastup bateriju.
BMT uglavnom prodaje ispod drugačije kvalitet tipova za SEBI :
Broj 1 () proizveden u 2016 ili 2017. Nikad ne bude rastavljen. Skinut sa Novi telefon ili dobio od kako je uzvodno. Svaki Baterija je drugačije niz num, QR šifra na baterije može skenirati od ja-nigma(APLIKACIJU). Savršeno izgled. AAA Kvalitet
Broj 2 () proizveden 2017, okupili sa SAD Texas Instruments IC na PCB odbora . To može zamijeniti kao 5 SE bateriju. Nula Ciklus, Punom Kapacitetu 1810m Ah. Svaki Baterija je ista serija num. - AA Kvalitet
Baterija Specifikacija :
-
PCM Specifikacija :
Glavni i otpust krivinu :
- -Većina drugih dobavljač je baterija mobilnog mogu da prođem UL certificated zbog sirovi materijal iz ćelije nije dovoljno Li-CO2 (JE 3,7 V). Možda oduzmu Li-Ni Co Mn(Ni Co Gdine 4 : 4 : 2) zamijeniti. BMT kompanija je baterija mobilnog su puni Li-CO2 materijal i proći UL certificated kao. Šta će biti rezultat koristeći baterija mobilnog napravljen od Li-Ni Co Mn(Ni Co Gdine 4 : 4 : 2) ? Odgovor : baterija mobilnog može trajati samo nekoliko mjesec dana, ali i nakon što se to prestati raditi. Ali za punu Li-CO2 (JE 3,7 V) baterija mobilnog napravio, to moze trajati godinama.
Certificated Baterija :
Bamyoyo Kompanija posebno na oprezu o kvalitetu baterije prodamo. Sve naše baterije su strogo pridržavati standardima i procesa proizvodnje. Baterije u skladu sa skladu potvrde.
IC & FCC : Federalni Komunikacije Provizije; Sjeverno Američki Standard koja određuje pravila i procedure spriječiti elektronske opreme od uzrokuje štetne smetnje na frekvenciji spektra. CE : Evropska Skladu, Baterije sastanak Evropska tehničke usklađenost standardima.Baterije su bili izloženi dizajn i kontrolu čekove, A sastanak bitnim tehničkih uslova osnovana od strane Evropskih Direktive.Ova oznaka dozvoljava slobodu kretanja unutar Evropsko tržište. PSE : Proizvod Sigurnost Električni Uređaj & Materijal.Električni Uređaj i Materijal Zakon o Sigurnosti se odnosi da enterprises koje proizvode ili uvoz proizvode se u Japanu . Baterije su sastanak Japan električne proizvod proizvodnju standardima.
Neke važne poena za Proizvodnju Baterija :
1.Bamyoyo baterije su ocjenjivanje u kapaciteta ocjenjivanje kabineta kabineta, nakon 8 sati ocjenjivanje, tačno čitanje bateriju podatke, prikazivanje kapaciteta prema kapaciteta i Phone baterija kapacitet, ako sposobnost nije po standardu će biti uklonjeni. Pa, koliko dobro znate, nismo svi baterija proizvođaču će testiranje ćeliju jednog po jednog, većina će uraditi ramdom provjeravam zbog visoke cijene radne snage i vremena. Ovo je zašto su se naše baterije' kvalitet su stabilniji od ostalih.
2.Semifinished baterija traje sveobuhvatan inspekciju sa Texas Instrumente softver. Za i Phone baterija je drugačiji od ostalih mobilni baterija jer na PCB sve komunikacije podatke mora dobiti vezu sa Telefona. Teksas Instrument dizajnirati CPU za i Phone bateriju, zato Teksas Instrument je baterija softver za upravljanje je najbolje za testiranje.
3.Harding radi član tima. Baterija je kvaliteta nam je sve. Sve članove štedjeti napore u osiguranju ponude visokog kvaliteta baterije. Možeš naučiti više o našem FB Stranica BMTbattery ako si zainteresovan.
Neke Slike iz Trgovine emisiju :
Šta su rekli ?Kako Ćemo Mi Pomoći ?
- 4 Godine Angažman u Dijelove i pribor polje.
- Uvek Ovde, za Bilo koji od vaših Nakon Prodaje Problem.
- 24h na Internetu ili e-Mailove Odgovor u 3hrs - 6hrs.
Plaćanje :
Dostava :
Povratne informacije :
Težimo za Pet zvjezdica 5/5 detaljne rejting pozitivan feedback. Ako iz nekog razloga ti
nisu zadovoljni molim vas, dajte nam šansu da reši problem prije odlaska
povratne informacije ili otvaranje spor na Aliexpress.
Kupite Odmah !
Vaše Mušterije to Vole !

Baterija Kapaciteta(mAh):
1301mAh-1800mAh
Jabuka Model:
iPhone SE
Kvalitet sertifikat:
CE,UL,PSE
Kompatibilni Potpuno:
jabuka
:
BMTISESQ
:
Bamyoyo
Originalne ili Ne:
Kompatibilni