Decibullz remoldable slušalice fabrika izgradnju manufactoring saslušanje zaštitu slobodna isporuka
  • Newbie

Decibullz remoldable slušalice fabrika izgradnju manufactoring saslušanje zaštitu slobodna isporuka

KM 89.98

Pristupačnost
Na skladištu

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


Opis
Decibullz Običaj Oblikovani Slušalice lako i brzo stavio da istog oblika kao i tvoje uho. Ovo stvara savršeno odgovara, niski profil earplug da nikada neće ozlijediti, nikada nisam pao i pružamo nadređeni buku izolaciju.
Jednostavno vrućini Decibullz thermoplastic kalupe, u ključalu vodu, pustiti ih da ohladi malo, i oblik ih u uši. To je to, i Ako ne dobiješ savršeno odgovara prvi put Decibullz su samo običaj slušalice koje su ponovo moldable. Decibullz su savršeni za pucanje, putujući, plivanje, glasno koncerte, i muzicari.
Usi običaj oblikovani da odgovara osoba uho kanali su u srednjoj kraju spektra, u smislu učinkovitost i utjehu. Prvobitno, jedini način da ih je bilo da odem u specijalistu koji je mogao kalup ih na stranice ili utisak i brod narudžbi utikači kasnije.
Još nedavno, postalo je moguće da kalup ih sami mešanje dva dijela silikonske jedinjenje, i oblikuje to za tvoje uho canal i vanjski uho.
Decibullz' usi ponuditi nešto drugačije, vrućina-aktiviran materijal (thermoplastic) može biti omekšao pod uvođenje u vruću vodu. Materijal je prikačen na matične da prihvati razne u-usi (pod uslovom). Kada je materijal za usijanu, ti ubacite uključi i oblikujem materijal odgovara vanjski dio uha.
Za razliku od drugih običaj oblikovani svjećice, ovo može biti izgubljeno opet u toplu vodu i oblikovanom za bolji ili udobnije odgovara. Pravilno stati, Decibullz imam NRR 31 d B, koji je dobar kao postaje za u-usi.
OBIČAJ OBLIKOVANI SLUŠALICE : Lako i brzo stavio da istog oblika kao i tvoje uho. Ovo stvara savršeno odgovara earplug da nikada neće ozlijediti, nikada nisam pao i pružamo nadređeni buku izolaciju.
LAKO STANJU SISTEM : Jednostavno vrućini Decibullz thermoplastic kalupe, u ključalu vodu, pustiti ih da ohladi malo, i oblik ih u uši. To je to, i Ako ne dobiješ savršeno odgovara prvi put Decibullz su samo običaj slušalice koje su ponovo moldable.
SAVRŠENA ZA SVAKU SITUACIJU : Decibullz su savršeni za pucanje, putujući, radi, glasno koncerte, i sigurnost.
UKLJUČEN u KUPOVINU : Dva Decibullz Thermoplastic Običaj Kalupe, Tri Kompleta Trostruko Šav Maltene S, M, Ja, Jedan Set od Max Zaštititi SREDNJE Pjene Napojnice, Earplug Nosi Torbu sa Decibullz Logo

Tip Stavke:
Zanima Me Uvo
:
earplug
:
1 pair
:
moldable
:
NEWWAVE